søndag, oktober 12, 2008

Noen bilder fra livet i Bangkok


Det helligste stedet i Thailand, der gudene bor, dekket av mer gull og glitter og edelstener enn jeg noen gang har sett! Vi måtte ha dekkende sko, knelangt skjørt og t-skjorte for å komme inn, og vi ble guidet av barnebarnet til en thaiprins. Varmt i lengden, men jeg gjorde meg noen tanker der jeg gikk gjennom alt det staselige gullet.  Gud, han som skapte verden og alt som er i den, han som er herre over himmel og jord, han bor ikke i templer reist av menneskehender. Han bor inni oss! Inni meg, som langt i fra er så veldig gullbelagt eller flott, det er ganske stort å tenke på!


Bangkok er en storby det er en drøm å komme seg bort fra. Så første frihelg tok vi turen til Hua Hin, lånte en leilighet med sjøen med et basseng som så og si gikk ut i havet! Herlig!


Noen standard ting må en jo gjøre....søte slanger på slangefarmen egentlig ;)


En grønn park i Bangkok med andedam!! Et under! Og så var det utrolig gøy å treffe Joice som jeg gikk på Hald med :)


Blomsten jeg fikk sendt til hotellet av Olav da vi hadde vært sammen en måned :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, d ser kjekt ut! :-) D så herlig ut å svømme i bassenget! Rart å reflektere over hvor stor respekt folk i andre kulturer har for sine guder, mens vi, som tror på den sanne Gud, hvor stor gudsfrykt/respekt har egentlig vi for Gud...?
Så søte dere var i andebåten ;-)

klem

Eli sa...

Vi har ikke så stor gudsfrykt nei. Det skremmer meg egentlig litt..

Anonym sa...

gjekk å tenkte på noko av det samma eg og, når me va i grand palace. kjente kor utrulig gla eg e for at gud elske oss og kjenne oss som akkoratt dei me e!

men gudefrykt burde me kanskje hatt litt meir av? eg vett ikkje... tenke av og til at det er fælt at me ikkje har så møkje av det. men samtidig så kjenne eg at d e det godt at det ikkje e sånn at me må bygga palass og sånn.

Anonym sa...

Kan jo se på kirkene i vesten da. Er da ikke det palasser? Og den sanne Gud? Der er kun en Gud og den har virket gjennom mange folk. Kom ikke å tro at dere er så mye bedre en Buddister. Slutt å vere så arrogante. Jeg får avsmak av dere. Jesus talte om den sanne Gud. Men jeg kunne tatt ting fra andre hellige skrifter som også taler om Gud. Da det bare finnes en Gud må det jo være den samme. Lett regnestykke. Jeg kunne ha lurt dere trill rundt. Hadde jeg ikke nevnt kilden hadde dere hørt etter. Hadde jeg på forhånd sagt det var fra et Buddistisk skrift hadde dere lukket ørene....